Tucano Coffee Guatemala


tucanocoffee tea&coffee festival 2 Când spui Tucano Coffee spui de fapt Love, Peace and Coffee. Acesta este de altfel și motto-ul după care ne ghidăm atunci când ne înconjurăm de oaspeți.

Love, deoarece este vorba despre dragostea și respectul pentru oaspeții coffee  shop-ului, despre discuțiile interesante, schimbul de experiență, despre prietenie  și înțelegere.

Peace, deoarece Tucano este se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze cu spor pe laptop sau să se vadă cu prietenii.

Tucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.

Nu în ultimul rând, Coffee, deoarece în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice, culturile și tradițiile acestor țări în care se cultivă cafeaua.

 

Tucano Coffee a fost creat pentru a face viața mai interesantă, colorându-i zilele în culori aprinse și arome bogate, cu weekend-uri intense și de neuitat. Punem accent pe ambianța noastră caldă, în care e foarte plăcut și confortabil să te afli, să bei o ceașcă de cafea preparată corect, să asculți muzică bună, să te inspiri din cromatica deosebită a designului nostru.

Ceea ce trebuie să mai știe oaspeții nostri, este că noi niciodată nu criticăm, nu judecăm pe nimeni și îi acceptăm pe toți așa cum sunt. Oaspeții noștri simt această atitudine si iată de ce se lasă cuprinși în activitățile lor personale. Unul din argumentele libertății din cafenelele noastre este faptul că majoritatea oaspeților noștri se cunosc reciproc. Dacă ai venit singur și te plictisești, poți liber să iei loc alături de cineva și să închegi o conversație.

Tucano Coffee găzduieşte Seara africană – Tea&Coffee Festival, din 22 octombrie 2015, orele 19:00. Aşadar, vă invităm la Seara africană unde von celebra cafeaua prin activităti şi muzică specifice  tărâmului african!

 

tucanocoffee Tea&coffee festival

 

Website: http://www.tucanocoffee.ro/rom/
Facebook: https://www.facebook.com/tucanocoffeeromania?fref=ts
Contact: Tucano Coffee Guatemala
Adresă: București, str. Calea Dorobanților 18
Telefon: 0 769 271 552