CAFENEAUA COFTALE


Cafeneaua Coftale este un local deschis recent in Bucuresti, un adevarat templu inchinat cafelei. Este un loc in care vei gasi barista profesionisti care fac demonstratii demne de concursuri internationale si impartasesc clientilor povesti despre cafea. Casa construita in 1930 pastreaza si acum arhitectura originala, conferind autenticitate si eleganta.
Concursuri de brewing si latte art, cursuri de picture pe cesti si discutii despre arta cafelei intr-o atmosfera de jazz, toate acestea creeaza un loc prietenos si relaxant. “Incercam sa oferim o experienta, nu un simplu serviciu”, declara Antonio Iftimescu, managerul locatiei.
Coftale este de asemenea unul din puntinele locuri din Bucuresti in care se serveste renumita cafea japoneza rece – aisu kōhī. Incepand cu anii 1920, aceasta a inceput sa fie apreciata la nivel international, fiind o varianta racoritoare si energizanta pentru zilele calduroase. Servita cu sirop indulcitor si lapte, a fost ulterior adaptata in diverse variante precum frappe, cafeaua cu inghetata, cappuccino fredo si altele.