Bun venit la Delicatese Florescu – traditie armeneasca din 1530!Vrei sa-ti incepi ziua cu o cafea Sfanta Elena, una dintre cele mai parfumate cafele din lume?

Vrei sa faci cuiva special un cadou cu aroma de neuitat – un brandy armenesc de 20 de ani vechime, un serbet cu cacao de Zaan, o ciocolata artizanala ChocoMe, o cafea Nepal, crescuta in aerul cel mai pur al planetei?

Vrei sa vezi ce noutati literare sau muzicale au aparut in librarii si nu ai timp sa le cauti personal?

Toate acestea, precum si multe altele, te asteapta la magazinele Delicatese Florescu din Bucuresti si pe site-ul nostru www.delicateseflorescu.ro.

 

In magazinul din zona Piata Rosetti, str. Radu Cristian nr. 6, vei avea ocazia sa stai de vorba cu Gheorghe Florescu, cel mai cunoscut cafegiu al Bucurestiului de ieri si de azi, autorul volumului devenit best-seller “Confesiunile unui cafegiu”, si sa asisti chiar la prajirea cafelei. In fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 8.30-20, iar sambata intre 9 si 16. Daca te afli in zona Universitatii, poti cumpara cafeaua preferata de la standul nostru de la demisolul librariei Mihai Eminescu.

 

Program: luni-vineri: 9-20, sambata 10-16. Iar daca ai timp liber doar in weekend, ne gasesti la Baneasa Shopping City, in interiorul magazinului Diverta, la etajul 1. Program zilnic 10-22. Telefon: 0728 228 025. Facilitati: Acceptam card, comenzi telefonice sau online cu transport prin curier rapid.