Tucano Coffee El Salvador


Când spui Tucano Coffee spui de fapt Love, Peace and Coffee. Acesta este de altfel și motto-ul după care ne ghidăm atunci când ne înconjurăm de oaspeți.

 

Love, deoarece este vorba despre dragostea și respectul pentru oaspeții coffee  shop-ului, despre discuțiile interesante, schimbul de experiență, despre prietenie  și înțelegere.

 

Peace, deoarece Tucano este se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite oricui să-și petreacă timpul citind o carte preferată, să lucreze cu spor pe laptop sau să se vadă cu prietenii.

 

tucano-coffee tea and coffee festTucano Coffee este, în același timp, un spațiu creativ perfect pentru realizarea ideilor, locul unde se desfășoară multiple seminarii, ateliere, proiecții de filme, expoziții și festivaluri de muzică.

 

Nu în ultimul rând, Coffee, deoarece în inima Tucano Coffee trăiește dragostea pentru cafeaua de înaltă calitate, proaspăt prăjită și aromată, pentru țările exotice, culturile și tradițiile acestor țări în care se cultivă cafeaua.

 

Tucano Coffee El Salvador găzduiește anul acesta seara africană Tea&Coffee Festival, pe 26 octombrie, dar ne întâlnim cu ei și la expoziția de ceai și cafea de la Hanul Gabroveni, unde ne vor întâmpina cu take-away coffee, cafea de specialitate 100% arabica prăjite chiar de ei – Columbia, Ethiopia, Limu și Cost Rica, dar și ceaiuri clasice cum este English Tea și ceaiuri de plante naturale.