Seara indoneziană 2016


Era de așteptat să încheiem această ediție a festivalului tot cu o seară in premieră la Tea&Coffee Festival, așa că vă aducem de peste multe mări și țări exotica seară indoneziană.

 

Ne vedem pe 30 octombrie, la orele 19:00, la La Un Ceai, să tot gustăm cafea indoneziană și ceai verde și de iasomie.

Vizităm designerii de la colțul de accesorii de inspirație indoneziană unde se pot proba și lua acasă colierele și brățările spectaculoase făcute de AiSo Bijoux by Sorina Aioanei.

 

Călătorim cu gândul pe tărâmuri îndepărtate în timp ce admirăm expoziția de obiecte tradiționale și ne tragem în poze (pardon, în magneți!) cu accesorii autentice la photo cornerul marca DoItYourselfie.

 

Pentru că Indonezia e legendară pentru mărgelele sale meșteșugite, trecem și pe la atelierul de bijuterii unde vă învață ce și cum AiSo Bijoux, să mai luăm cu noi un suvenir din mărgele de Bali.

 

Partenerii noști de la Centrul Cultural Indonezian – Pusat Budaya Indonesia, Romania ne aduc și film: “Bulan di atas kuburan” (“A moon hangs above the graveyard”), un film despre urbanizare și efectele ei asupra prieteniei a trei tineri plecați din Sumatra (insula Samosir) pentru a-și urma visul în Jakarta, capitala Indoneziei.

 

Prețul unui bilet este de 30 de lei, iar biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, aici: https://goo.gl/eyXoLA.

Rezervările se fac la 0734.195.395.

*costul pozei printate pe magnet (10 lei) nu este inclus în costul biletului și se achită separat, la photo corner.

Parteneri: La un Ceai, Centrul Cultural Indonezian, AiSo Bijoux by Sorina Aioanei, Doityourselfie.

 

Link către eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/163456590777741/

 

Seara indoneziana tea&coffee festival