Clarocafe


ClaroCafe este o prăjitorie de cafea delicioasă ce oferă clienților săi cafea de specialitate proaspăt prăjită și atent selecționată din cele mai renumite regiuni ale lumii: Etiopia, Brazilia, Columbia, Guatemala, Costa Rica, Sulawesi, Peru, Rwanda. Cafeaua este preparată cu ajutorul unui prăjitor profesional, respectiv un CoffeeTool realizat manual într-o manufactură din Grecia. Stilul de prăjire este unul light-mediu și seîncadrează în totalitate în ceea ce azi este cunoscut ca fiind „al treilea val al cafelei”.

 

La scurt timp de la prăjire cafeaua este ambalată într-o pungă special concepută pentru păstrarea cafelei, rezistentă la umiditate, care conține o supapă/ventil de degazare cu un singur sens, prin care se elimină dioxidul de carbon, dar care împiedică în același timp oxigenul să intre în contact cu cafeaua (evitând astfel oxidarea acesteia).

 

Oferim clienților noștri o gamă variată de cafele, atât din punct de vedere Claro cafe brazilia santosal gustului cât și din punct de vedere al prețului. Astfel, la Clarocafe veți găsi atât cafele clasice precum Brazilia Santos, care deși este încadrată ca fiind o cafea clasică datorită notelor dulci de ciocolată neagră este o cafea cu un corp cremos și consistent. Peru Cajamarca este una dintre cele mai apreciate cafele. Este o cafea certificată BIO ce provine din regiunea Cajamarca, în care se află ferme situate la altitudini cuprinse intre 1600-2200m. După cultivare, boabele de cafea sunt atent selecționate, spălate și uscate la soare pe paturi suspendate. Rezultatul final este o cafea dulce cu note de toffee și alune și un strop de aciditate citrică. La polul opus din punct de vedere al gustului se situează o cafea din Etiopia, care pe cât de dificil poate fi de prăjit, pe atât de intense pot fi aromele. Note florale, zmeură și suc de trestie, toate se remarcă în papilele noastre gustative.

 

 

claro cafeGama noastră de produse include deasemenea și ceaiuri de cea mai bună calitate, majoritatea dintre ele fiind organice: negru, verde, decaf, aromat, din fructe, rooibos, mate. Regiunile de proveniență sunt locuri cu renume în cultura plantelor de ceai: China, Japonia, India, Himalaya, Africa de Sud, Brazilia, Sri Lanka. Pentru o bună depozitare, ceaiurile sunt ambalate în pungi ecologice biodegrabile, fabricate din orez.

 

 

 

Vă invităm, alături denoi, să explorați lumea fantastică a cafelei de specialitate proaspăt prăjită și a ceaiurilor delicioase! Once you’ll TASTE it, you will LOVE it! CLARO