Demmers Tea – Un ceai pentru fiecare


Magazinul Demmers Teehaus Bucuresti va astepata cu peste 200 de sortimente de ceaiuri aromate: ceai verde, ceai negru, ceai rosu, ceai alb, clasice sau aromatizate, infuzii de fructe delicioase, combinatii de plante, atât pentru adevăraţii cunoscători cât si pentru amatori. Puteti gasi, de asemenea, si accesorii pentru ceai, dar si multe dulciuri, alune si fructe confiate, imbracate in ciocolata fina, zahar candel alb si brun, dulceturi fine si siropuri bio pentru ice tea. Calitatea ceaiurilor este garantată de renumele mondial DEMMERS TEE Viena.

Demmers Teehaus (P-ta. Universitatii, Str. Academiei nr. 9, Sector 1) va ofera o colectie de ceaiuri Rooibos de cea mai buna calitate: 5 ceaiuri Roibos nearomatizate, dintre care unul classic si 13 sortimente aromatizate (oxidate si neoxidate), cu arome de fructe (piersica, portocale, capsuni), condimentate, arome dulci (caramel, vanilie), florale (portocal, bergamota).

Varietatea infuziilor de fructe este de peste 40 de sortimente, printre care: cu fructe de padure, papaya, mango, ananas glasat, migdale si scortisoara, ghimbir si portocala, floarea soarelui si albastrita. Trebuie doar sa le mirosi si sa vezi care ti se potriveste.


Peste 40 de tipuri de ceai verde, aromatizate, clasice si Bio, de pe cele mai renumite si nepoluate plantatii din China, Japonia, Sri Lanka, India, si Vietnam. Orice gust, sau aroma pe care ti-o doresti, o vei gasi la Demmers Teeahaus: de la ceai verde cu vanilie, Green Bijoux, cu guava, piper rosu si frunze de grau, Pink Summer, la bucati de caramel, sau capsuni, cirese sau scortisoara cu cardamom si portocale, anason sau petale de trandafir si floarea soarelui.

Ceaiul alb este cel mai delicat dintre toate ceaiurile. S-a recoltat pentru prima data intr-o provincie din nordul Chinei, Fijian acum sute de ani. Contine doar mugurii frunzelor unor anumite specii de plante. Doar frunzele ce inca sunt acoperite cu puf sunt selectate pentru producerea ceaiului alb, funze de cea mai buna calitate. La Demmers Teeahaus gasesti ceaiuri albe BIO si aromatizate cu bucati de capsuni, flori de soc, petale de floarea soarelui sau chiar lemongrass si vanilie.

Gasiti si peste 40 de sortimente de ceaiuri negre, de pe cele mai vechi si cunoscute plantatii din China si India. Toate sunt vrac si contin frunze de cea mai buna calitate, intregi, culese cu grija din recolte diferite.
Fiind un magazin specializat vei gasi si diferite tipuri de Assam, Darjeeling, Ceylon, unele clasice, altele aromatizate cu iasomie, albastrita, cocos, mango si ananas, trandafiri, iasomie.

Prin lantul consecvent al masurilor de asigurare a calitatii din tara de origine pana in ceasca, placerea maxima cu fiecare ceasca de ceai este garantata!