Ceaiul si cafeaua Taylors of Harrogate


British Gallery iti ofera cele mai bune ceaiuri si cafele englezesti de la Taylors of Harrogate.

Taylors of Harrogate, furnizorul de ceai al Casei Regale din Marea Britanie si al lantului hotelier Marriot din Statele Unite si Canada, este o afacere de familie fondata in 1886 sub deviza “passion for quality”, care a reusit sa-si dubleze productia in ultimii trei ani.

Ceaiul si cafeaua Taylors of Harrogate sunt certificate Rainforest Alliance pentru grija fata de calitatea solului, tratat organic, fara ingrasaminte chimice si pesticide si Fairtrade pentru grija fata de cultivatori prin preturi corect platite si proiecte sociale pentru comunitatile lor. Certificatul UTZ este o recunoastere a activitatii firmei in programe de management agricol si responsabilitate sociala.
Taylors of Harrogate sunt prezenti pe piata americana de 20 de ani, unde vand preponderant ceaiul Yorkshire, brandul cu cea mai mare crestere de piata in UK (locul trei) cu vanzari de 60 milioane lire sterline pe an. Cafeaua Taylors of Harrogate are si ea cea mai mare crestere de piata in UK, ajungand la 20 milioane lire sterline anual.
Pentru deja clasicele ceaiuri verzi, negre, infuzii de plante si fructe si pentru variatele sortimente de cafea ce provin din cele mai faimoase plantatii din lume, British Gallery, de peste 5 ani distribuitor exclusiv al produselor Taylors of Harrogate in Romania, va pune la dispozitie o oferta speciala pentru ceainarii, cafenele, restaurante si hoteluri, dar si pentru firme, in special ‘Small Office, Home Office’.

British Gallery ofera preturi speciale pentru cumparaturile en-gross, respectiv 0,5 lei + TVA/pliculet ambalat individual și o cutie eleganta de prezentare oferită cadou, in care se pot pastra si expune ceaiurile. Pentru semnarea unui contract cu British Gallery, fiecare client HoReCa va primi gratuit o astfel de cutie de prezentare.

Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati office@britishgallery.ro / 031.103.2488. Persoana de contact: Liviu Baciu – liviu.baciu@britishgallery.ro, tel. 0723917677

British Gallery va invita sa descoperiti si sa explorati universul unic al ceaiurilor si cafelelor Taylors of Harrogate!