Cea mai scumpă cafea din lume-Kopi Luvak


Cafeaua Kopi Luvak este produsă în Indonezia și, ceea ce este cel mai interesant este metoda sa de preparare. Boabele de cafea culese de pe plantațiile din Indonezia sunt ingerate de către mamiferul numit zibeta asiatică (o mangustă), care le elimina ulterior intacte. Urmează un proces laborios de spalare și dezinfectare, macerare, uscare și prăjire, rezultatul fiind o cafea intensă, puternic aromată. Kopi Luwak este cea mai rară cafea din lume, producția limitându-se la doar câteva tone pe an.
Cafeaua Kopi Luwak este puternică, echilibrată, cu arome florale și note subtile de caramel. Este mai puțin amară decât cafelele obișnuite prin natura ei, fiind prajită mediu pentru a-i păstra intactă aciditatea. Din punct de vedere al calității, este o cafea “Specialty Grade” și nu conține defecte, boabele fiind alese individual înainte de ambalare.
Un espresso scurt din aceasta cafea costa în jur de 20 de euro, iar un pachet de 150 de grame poate depăși 100 de euro.
décoMagique importă pentru prima dată în România cea mai exclusivistă cafea din lume – Kopi Luwak. La décoMagique, găsiți Kopi Luwak proaspăt prăjită, cu parteneri de calitate din piața cafelelor de origine.
Pe lângă faimoasa Kopi Luwak, în magazinul décoMagique din Mario Plaza găsiți cesti și seturi de ceai din ceramică japoneza autentică.