Tuesday, October 25th, 2016

Când spui Tucano Coffee spui de fapt Love, Peace and Coffee. Acesta este de altfel și motto-ul după care ne ghidăm atunci când ne înconjurăm de oaspeți.

 

Love, deoarece este vorba despre dragostea și respectul pentru oaspeții coffee  shop-ului, despre discuțiile interesante, schimbul de experiență, despre prietenie  și înțelegere.

 

Peace, deoarece Tucano este se referă la ambianța caldă, plăcută, unică, care permite… Citeste mai departe

Tuesday, October 25th, 2016

Vei fi imediat atras de prospețimea Basilur, deoarece este ambalat exact acolo unde crește ceaiul. Gândul tău poate călători în sudul Asiei imediat ce ai încercat o cană de ceai proaspăt regăsit în fiecare pachet.… Citeste mai departe

Tuesday, October 25th, 2016

British Gallery iți oferă cele mai bune ceaiuri și cafele englezești de la Taylors of Harrogate, unul dintre brandurile premium, de origine engleză, cu tradiţie de peste sute de ani în prepararea cafelei şi ceaiurilor. A început ca o mică afacere de familie în anul 1886 şi încă de atunci s-a ghidat după un principiu simplu: respectul atât pentru cei care beau cafeaua, cât şi pentru cei care o prepară.

 … Citeste mai departe

Sunday, October 23rd, 2016

“Să gândiţi bine!” – acesta este sloganul celor de la Delicatdelicatese florescuese Florescu, primul magazin de café gourmet din Bucureşti. Pregătite după reţete armeneşti vechi de peste 500 de ani, chiar de către celebrul cafegiu Gheorghe Florescu, produsele sale surprind prin calitate şi originalitate. Ingredientele folosite sunt 100% naturale şi aromele sunt irezistibile.

&nbsp… Citeste mai departe

Wednesday, October 19th, 2016

Centrul Cultural Turc Yunus Emre a fost înființat în București, în anul 2011, pentru a promova cultura, istoria, tradițiile și obiceiurile Turciei în rândul celor interesați de această țară. Centrul organizează o serie de evenimente prin care se dorește ca cei care sunt familiarizați cu Turcia să își aprofundeze cunoștințele, iar cei care sunt atrași de această țară, însă nu cunosc prea multe despre ea, să… Citeste mai departe

Tuesday, October 18th, 2016

Șapte evenimente în șapte cafenele, ceainării și cluburi bucureștene și o expoziție de ceai, cafea, accesorii și aparatură de specialitate – toate acestea în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Ceaiului şi al Cafelei (Tea&Coffee Festival- www.tea-coffee.ro), care se va desfășura în București, în săptămâna 24-30 octombrie 2016.

 

Ca în fiecare an, Festivalul cuprinde deja consacratele seri tematice inspirate de țări cu tradiție în cultura ceaiului și a cafelei și o expoziție dedicată atât amatorilor cât și profesioniștilor din domeniu, care va avea loc în perioada 29-30 octombrie, între orele 10 :00-20 :00,  la Hanul Gabroveni (strada Lipscani nr. 86-88).

 … Citeste mai departe

Monday, October 17th, 2016

Pentru că Tea&Coffee Festival nu e doar despre ceai și cafea, ci despre cultura tradițională și contemporană a țărilor de unde vin băuturile care ne inspiră, la acestă ediție vă oferim o altă aromă a Braziliei – cea a străzilor aglomerate, cu ritmuri fierbinți de bossa nova pe care ai dansa până în zori și cu multă, multă culoare.

 

Ne găsim marți, pe 25 octombrie… Citeste mai departe

Tuesday, October 11th, 2016

Era de așteptat să încheiem această ediție a festivalului tot cu o seară in premieră la Tea&Coffee Festival, așa că vă aducem de peste multe mări și țări exotica seară indoneziană.

 

Ne vedem pe 30 octombrie, la orele 19:00, la La Un Ceai, să tot gustăm cafea indoneziană și ceai verde și de iasomie.

Vizităm designerii de la colțul de accesorii de… Citeste mai departe

Tuesday, October 11th, 2016

Pentru că anul trecut seara africană din cadrul Tea&Coffee Festival a fost delicioasă ca un fruct de marula și exotică precum un apus de soare în savană, o reedităm anul acesta în a treia zi de festival, pe 26 octombrie, la Tucano Coffee El Salvador și aducem o oază de sălbăticie chiar în centrul orașului.

 

Vă așteptăm de la orele 19:00 la o degustare… Citeste mai departe

Tuesday, October 11th, 2016

Anul acesta aducem multe premiere la Tea&Coffee Festival și nici nu se punea problema să deschidem festivalul fără una dintre ele, așa că vă așteptăm luni, pe 24 octombrie, la prima seară armenească vreodată din Festivalul Ceaiului și al Cafelei.

 

Punem multe la cale așa că vă dăm întâlnire la 17:30, la Delicatese Florescu, pentru o demonstrație și degustare de cafea armenească și… Citeste mai departe